Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009" (3.04 secunde)
dar nu pe degeaba vine sprijinul, ci conditionat - sa bage in continuare fitile in partidul care il sustine, sa ne reaminteasca prin autointerviuri momentele umilitoare de anul trecut, sa saboteze colaborarea cu PNL prin tot felul de idei nastrusnice si oricum sa dea subiecte care sa acopere discutia publica despre ce face Base (adica Dracu, pardon) cu bugetul, cu Educatia, cu pensiile sau chiar cu cealalta mizerie numita cazul Roberta.
Estimam ca decizia ar trebui luata cand principalele subiecte de preocupare vor fi rezolvate si cand cele doua state vor incepe progrese ireversibile in lupta impotriva coruptiei, a criminalitatii organizate si a reformei sistemului judiciar", potrivit Mediafax.
Unul dintre cele mai spinoase subiecte pe care Ponta trebuie sa le abordeze este cel legat de paritatea ceruta de liberali in privinta candidatilor comuni la alegerile locale.
atat a propriilor subiecte, cat si a persoanelor aflate pe traseu sau la destinatie. Noi, liderii politici, trebuie sa combatem lejeritatea prin care, uneori, se transfera responsabilitatea problemelor economice si sociale ale popoarelor europene catre comunitatile de migranti.
"Exista posibilitatea ca doua sau trei judete sa le acceptam dupa 5 martie, pentru ca unii colegi pot fi plecati din tara sau au alte subiecte, dar in principiu s-a discutat.
Discutiile au privit si temele europene aflate pe agenda statelor nationale, cum ar fi guvernanta economica si viitoarea Politica Agricola Comuna, subiecte asupra carora parlamentele nationale trebuie sa-si exprime un punct de vedere in perioada imediat urmatoare.
Potrivit Guvernului de la Bucuresti, pe agenda discutiilor se vor afla si subiecte precum comunitatea romaneasca din Italia si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.
Presedintele TSD a afirmat ca politicienii maghiari "se agita in ultimul timp pe astfel de subiecte", iar faptul ca declaratiile devin "razboinice" si "neprotocolare" arata cedarea premierului Emil Boc, care "este dispus sa accepte orice".
Liderul PDL a mai spus ca actuala guvernare a avut curajul sa atace subiecte pe care nimeni nu le-a atacat, exemplifincand in acest sens pensiile de lux, noua lege a educatiei, noua legislatie a muncii, iar acum, revizuirea Constitutiei si reforma companiilor de stat.
EXPUNERE LA SESIUNEA ANUALA AEREC Domnule presedinte al AEREC, Doamnelor si domnilor, Imi face o deosebita placere revederea cu dumneavoastra, cu amabilele noastre gazde, care, ca de obicei, ne supun atentiei si dezbaterii subiecte importante, cu impact asupra societatilor noastre.
Mai nou, ascensiunea sa a devenit un fapt de notorietate, el fiind ales de premierul Boc pentru rolul de ministru al Muncii, rol pentru care s-a pregatit "o jumatate de ora." Problema noastra este nu aceea ca un om fara anvergura politica sau fara performante profesionale in domeniu a fost pus in fruntea unui minister dificil si greu de condus, ci faptul ca, invitat sa-si dea cu parerea despre subiecte de coloratura politica, acest domn s-a erijat din sociolog in filosof si a scos "porumbelul".
Publicatia mai noteaza si faptul ca "speculatiile pe subiecte istorice sunt demult parte integranta a politicii externe a Romaniei". De asemenea, reia o parte din declaratiile facute in trecut de presedintele Basescu referitoare la Pactul Ribbentrop-Molotov si la apartenenta Moldovei.
Acest gen de subiecte le astept, nu doar ca lider al opozitiei, ci ca si cetatean roman, de la primul ministru.
Sunt multe subiecte fierbinti in aceasta toamna politica. Le voi aborda, pentru ca ele ne intereseaza, democratia nu ar avea sens in lipsa vietii politice.
Stiu, pe burta goala nimanui nu-i arde sa dezbata astfel de subiecte. De altfel, sunt convins ca acestea au fost si socotelile celor cinci cabinete Boc.
Am avut astazi de ales intre mai multe subiecte pentru declaratia politica. Puteam sa vorbesc despre eliminarea subventiilor la incalzire, despre anuntatele disponibilizari din sectorul bugetar, despre noile intentii ale PD-L de impozitare a pensiilor sau, de ce nu, despre "succesul" Schengen.
Una in care va anunt ca nu voi inceta sa va adresez interpelari, chiar daca acestea au subiecte incomode pentru dumneavoastra si cei care obtin functii pentru ca ridica mana nepasatori ca, odata cu ridicarea ei, nenorocesc poporul acesta pe mai multe generatii.
"Sigur ca Geoana creeaza probleme atunci cand liderii USL, in loc sa comenteze subiecte legate de agenda publica ii raspund presedintelui Senatului.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 5 : Traian Basescu, la 60 de ani 5.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 3 : Sondaj IMAS: USL, in topul preferintelor 3.
google-analytics.com